IMA BÉKESSÉGÉRT

Uram, amikor már nincs más, amibe kapaszkodhatnánk, Te reményt adsz, hogy lelkünknek legyen mibe horgonyoznia. Szükségünk van erre a reményre! Kérünk, hogy töltsd be szívünk minden repedését megnyugtató fényeddel! Köszönjük, Uram, hogy Benned végtelen reményre lelhetünk a bizonytalanság és a kudarcok közepette. Tudjuk, ha a Te szemeddel láthatnánk az adott helyzetet, biztosak lennénk abban, hogy átsegítesz rajta. Ámen.

A FÉLELEMTŐL A BÉKÉIG

Nem akarunk félni, de néha mégis azt tesszük. Keressük Istennél a válaszokat, a vigaszt és a békét!

Isten békéje elűzi a félelmet. Jézus békét kíván adni nekünk, biztosítékot, hogy bármi történik is, nem vagyunk egyedül. A béke, amit Jézus ad, nem más, mint a csendes bizalom, hogy Isten velünk van. Isten még a baj idején is velünk van. Mindenben ott munkálkodik a jó, a gyógyulás érdekében. Nap mint nap megpihenhetünk jelenlétében. Isten békéje velünk van, ami lehetővé teszi, hogy minden napunk félelem nélkül teljen, és abban a tudatban, hogy e béke felülemelkedik a napi gondokon. Vigyük magunkkal az Úr békéjét!

2011. 3. negyedév

Isten tisztelete

Feliratkozás

Ha szeretnéd a Bibliatanulmányokkal kapcsolatos beszélgetéseket heti rendszerességgel videó e-mail formájában megkapni, akkor iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével!

Név:
E-mail cím: