Szívbeli változás a végidőben

SZOMBAT DÉLUTÁN

E HETI TANULMÁNYUNK: 1Királyok 16:29–17:24; 18:20-45;

Malakiás 4:5-6; Máté 3:2; 11:14-15; 17:10

„Én pedig elküldöm hozzátok Illés prófétát, mielőtt eljön az Úr nagy és félelmetes napja. Az atyák szívét a gyermekekhez téríti, a gyermekek szívét az atyákhoz, hogy pusztulással ne sújtsam a földet, amikor eljövök” (Mal 3:23-24, RÚF, Károliban: 4:5-6).

Az életünknek különböző szakaszai vannak, időnként rosszak, máskor jók. Lehetnek a családok egységesek és erősek, de megesik, hogy törékenyek vagy akár töredezettek.

Akármilyen fázisban, időszakban is járjunk, bármilyen is legyen a helyzetünk és a családunké pillanatnyilag, Isten ígéreteinek a fényében élhetünk, és azt is kell tennünk! Teljes szívvel-lélekkel ragaszkodjunk hozzájuk, mert végeredményben ezek a reménységünk egyedüli forrásai. Nagyszerű bátorítást kínálnak! Isten Igéje tele van ígéretekkel, olyanokkal, amelyekre hivatkozhatunk a magunk, a szeretteink, a családunk és a gyülekezetünk számára, az egyéni és családi életünk minden szakaszában.

Negyedévi tanulmányunk utolsó leckéjében többféle szempontból vizsgálunk bibliai történeteket, ígéreteket és eseteket. Közben igyekszünk tanulságokat levonni. Nagy a valószínűsége, hogy vannak küzdelmeink, félelmeink és aggodalmaink, bárkik legyünk is, bárhol, az életünk bármely szakaszában. Szerencsére Isten, akit imádunk, nemcsak tudja, mivel nézünk szembe, hanem azok előtt is jár!


Mai tanulmány lejátszása hanganyagként

Letöltés
2019. 2. negyedév

Életszakaszok a családban

Feliratkozás

Ha szeretnéd a Bibliatanulmányokkal kapcsolatos beszélgetéseket heti rendszerességgel videó e-mail formájában megkapni, akkor iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével!

Név:
E-mail cím: