A SZERETETRŐL

„A szeretet senkinek sem esik rosszul” (R. K.).

„Ember, ne a világot szeresd; elég, ha a szomszédoddal jóban vagy” (Kínai mondás).

„Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek ugyanis hamar elfelejtik” (egy nyolcéves kislány).

„Amikor szeret valaki, akkor máshogyan mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved” (egy négyéves kisfiú).

„Ha jobban szeretnél szeretni, akkor olyan baráttal kezdd, akit utálsz” (egy hatéves kislány).

„Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy” (egy négyéves kislány).

„A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon, és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott meg integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem” (egy nyolcéves kislány).

DIR

Jézus eljövetele

Kedves Olvasó!

Fiatalok elkészítettek egy összeállítást Jézus visszajöveteléről a DET Ifjúsági Központban. Az alábbi linken elérhető.
Újszerű benne, hogy egy szálon indul el az elbeszélés, majd elágazik, választási lehetőségekkel. Aki kíváncsi, többet is megtudhat!

Telefonon és táblagépen akkor játszható le teljesen a felvétel, ha YouTube alkalmazásban nyitjuk meg, akkor egymás után sorra kinyithatók a különböző választási lehetőségek. Örömmel tájékoztatlak Benneteket erről az új kezdeményezésről. Hívjátok fel a figyelmet erre a videóra mind szélesebb körben, a gyülekezetekben, a fiatalok között! 

Külön köszönet a készítőknek: A felvételek szereplői: Demjén Éva, Farkas Krisztina, Kiss Laura, Ócsai Boldizsár, Rontó Dávid, Zarka Dávid   

Technika, vágás: Rajki Dávid, Cséfán Tamás, Rontó Dávid

Feliratkozás

Ha szeretnéd a Bibliatanulmányokkal kapcsolatos beszélgetéseket heti rendszerességgel videó e-mail formájában megkapni, akkor iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével!

Név:
E-mail cím: