Személyes missziómunka

SZOMBAT DÉLUTÁN

E HETI TANULMÁNYUNK: Zsoltár 139; János 1:37-51; 4:37-38;

Apostolok cselekedetei 4:13-14; 1Péter 3:1-15

„Ti vagytok az én tanúim, így szól az Úr; és szolgám, akit elválasztottam” (Ézs 43:10).

KULCSGONDOLAT: Akiben él az üdvbizonyosság öröme, az másokat is szeretne hasonló tapasztalatra vezetni.

A gyülekezet bizonyságtevése és evangelizációja által sokan megismerik a Jézusról szóló örömüzenetet, persze az egyes emberek hatása jelentős mértékben hozzájárul a gyülekezet teljes programjának a sikeréhez. A felmérések tanulsága szerint az elmúlt néhány évtizedben a barátok, rokonok, szomszédok vagy ismerősök (természetesen a Szentlélek hatása alatt) tudták a legeredményesebben elvezetni az embereket addig, amíg átadták szívüket Krisztusnak. A felmérések szerint a megkérdezett új tagok 83%-a arról számolt be, hogy jelentős hatást tettek rájuk azok a barátaik, rokonaik, ismerőseik, akik már a gyülekezet tagjai voltak. A korábban valamilyen nyilvános evangelizáción részt vettek 64%-a egy közeli ismerősétől, rokonától kapta a meghívást.

Ezen a héten az emberi kapcsolatok hálózatának bibliai példáit tekintjük át. Megvizsgáljuk azt is, hogy mennyire kötődünk Jézushoz és milyen hatásunk lehet a hozzánk közelállókra.


Mai tanulmány lejátszása hanganyagként

Letöltés
2012. 2. negyedév

Az evangélium hirdetése

Feliratkozás

Ha szeretnéd a Bibliatanulmányokkal kapcsolatos beszélgetéseket heti rendszerességgel videó e-mail formájában megkapni, akkor iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével!

Név:
E-mail cím: