IMA AZ ÖRÖMÉRT

A nagy nyomás, amely ránk nehezedik, kiszoríthatja életünkből az örömet. Ne felejtsünk el azért imádkozni, hogy Isten újítsa meg az örömünket!

Uram, Istenem! Nem mindig vagyok eléggé hálás azért, hogy keresztény lehetek. Amikor belegondolok, mennyi áldásban volt részem amiatt, hogy hiszek Benned, csak azt mondhatom: a szereteted a legnagyobb dolog az egész világon. Add, hogy kellőképpen hálás legyek szeretetedért, és mindig boldog legyek miatta!

Segíts, hogy igazi örömet találjak imádásodban és az istentiszteletek alatt! Add, hogy valóban szívből énekeljem a dicsőítő énekeket! Amit a fülem hall, hasson a szívemre is. Kérlek, segíts, hogy a Jézushoz való tartozás öröme megmutatkozzon szavaimban, tetteimben, és ez áldás lehessen családom, barátaim számára!

Kérlek, segíts, hogy a megváltás öröméről másoknak is beszélhessek, hiszen annyian csalódnak az élet apróbb-nagyobb dolgai miatt.

Add, hogy képes legyek helyesen, a megfelelő időben cselekedni és szólni, és így a barátaim is megismerhessék az Úrban való örömet! Jézus nevében kérem. Ámen!

2011. 3. negyedév

Isten tisztelete

Feliratkozás

Ha szeretnéd a Bibliatanulmányokkal kapcsolatos beszélgetéseket heti rendszerességgel videó e-mail formájában megkapni, akkor iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével!

Név:
E-mail cím: